De dagen worden korter. De zon heeft plaatsgemaakt voor wind en regen. Helaas de zomer is nu echt voorbij, de herfst is begonnen. Dat betekent dat we minder buiten te vinden zijn. Binnen zitten we tenslotte droog en warm. Maar we hoeven niet te blijven zitten. Ook binnen zijn er genoeg activiteiten die je kunt doen. We sommen hier een top vijf van onze favorieten binnen activiteiten voor je op.

Ga bewegen met een binnen activiteit
Wanneer de dagen korter worden trekken we ons makkelijk terug naar binnen. We worden minder actiever en slapen meer. Een natuurlijk proces, kijk maar naar dieren die een winterslaap houden. Echter is het voor mensen we heel belangrijk om te blijven bewegen. Dat je daar buiten niet altijd zin in hebt door het weer hoeft je niet tegen te houden. Er zijn namelijk genoeg opties voor binnen, die ook heel gaaf zijn!

Trampolinespringen in een Jumppark
Er bestaan grote jumpparken waar veel verschillende trampolies zijn. Het is een overdekt park waar je van trampoline naar trampoline kan springen. Na een paar uur springen heb je je portie beweging en plezier wel gehad.

Indoor schaatsen
Schaatsen kan gelukkig een groot deel van het jaar gewoon binnen. Je hoeft dus niet te wachten tot het echt gaat vriezen, je kan je schaatsen nu al uit het vet halen.

Indoor skatepark
Ook voor skaten of skateboarden hoef je niet naar buiten. Je hebt namelijk in verschillende steden een indoor skatepark. Dit is gaaf om alleen te doen of met een grote groep. Je kan er ook voor kiezen om het skatepark naar jou te halen door zelf een halfpipe te huren

Indoor skydiven
Zelfs voor skydiven hoef je tegenwoordig niet meer echt uit een vliegtuig te springen. Dit kan namelijk in een grote hal. In deze hal zijn enorme luchtbuizen gemaakt, waarin je het gevoel hebt dat je echt aan het skydiven bent.

Weet jij nog een leuke indoor activiteit? Laat het ons weten.