Schoenen zijn een groot deel van je outfit. Sommige mensen zeggen dan ook dat je de persoonlijkheid van iemand kan herkennen aan de schoenen die hij draagt. Veel mensen vinden het dan ook belangrijk om op de hoogte te blijven van de trends in de schoenenwereld. Echter zijn er enorm veel trends die allemaal lastig zijn om bij te houden. Ben jij nog op zoek naar leuke herenschoenen voor deze zomer? Dan maken we het jou wat makkelijker met deze trends,

Tijdloze schoenen

Iedereen kent ze wel, de Nike AF, Vans of All Stars. Het zijn eenvoudige schoenen die al jarenlang in de mode zijn. Deze tijdloze schoenen zijn dit jaar ook helemaal prima. Het zijn over het algemeen schoenen die je onder elke outfit kan dragen en daardoor altijd handig zijn als extra paar schoenen of voor mensen die het lastig vinden om hun schoenen met hun outfit te matchen.

Kleurrijk

Iets wat een nieuwere trend is, is het gebruik van veel en felle kleuren in schoenen. Zwarte of witte schoenen zijn eenvoudig te matchen met de rest van je outfit, maar juist de opvallende kleuren zijn erg geliefd. Je zult dan ook steeds vaker opvallende schoenen in de winkels zien. Denk bijvoorbeeld aan Jordans of Dsquared2 schoenen. Bij deze opvallende schoenen moet je ervoor zorgen dat ze niet vloeken met de kleuren in de rest van je outfit.

Instappers

Ten slotte zijn ook instappers dit jaar weer helemaal prima. Het zijn de ideale schoenen om lekker aan te doen naar het strand of naar een terrasje. Ze zijn eenvoudig aan te doen en lekker luchtig, waardoor ze de ideale zomerschoenen zijn.

Zoek je nog nieuwe schoenen voor deze zomer? Neem dan zeker een kijkje op shoebaloo.nl voor de leukste collecties.