Het internet is inmiddels niet meer weg te denken als het gaat om het verkopen van diensten en goederen. Daar waar je vroeger nog met een advertentie in de krant de interesse diende te wekken of een briefje op moest hangen in de supermarkt, kun je nu al lange tijd online terecht op een dienst, zoals marktplaats. In deze beschrijving lees je welke mogelijkheden dit platform biedt als het gaat om de admarkt en de admarkt pro.

Wat is de marktplaats (pro) admarkt?

Voordat je te weten komt over de mogelijkheden en de verschillen tussen de admarkt en de admarkt pro, is het wel zo prettig om te weten wat het überhaupt inhoudt. Het is eigenlijk een eenvoudige manier om te adverteren. Je promoot bepaalde aankopen en vergroot je naamsbekendheid. Dit alles zal leiden tot een hoger bezoekerspercentage en draagt bij aan toenemende verkoop. Je zult voor deze extra dienst uiteraard wel moeten betalen.

Wat zijn de mogelijkheden

Nu je weet wat het inhoudt, kun je kijken naar de mogelijkheden die het te bieden heeft. Wanneer je gebruik maakt van marktplaats admarkt ben je verzekerd van een goede plek op de pagina, doorgaans bovenaan de zoekresultaten. Ervaring leert dat veel mensen niet verder kijken dan de eerste paar advertenties, dus het loont wanneer die van jou standaard tot die groep behoort. Bovendien kun je een link naar je website toevoegen, wat dan gratis is. Normaal gesproken dien je hier extra voor te betalen. Ook heb je de mogelijkheid om onderscheidend te zijn door het aanmaken van een eigen pagina. Potentiële klanten kunnen hierop een kijkje nemen en komen zo meer te weten over jou en je dienst of goederen. Ze krijgen zo meer informatie en een goede, eerste indruk. Iets wat essentieel is om te zorgen dat een mogelijke klant tot aankoop over gaat.

Verschil tussen admarkt en admarkt pro

Naast marktplaats admarkt heb je ook pro admarkt Je zult begrijpen dat deze variant net weer extra mogelijkheden biedt, maar zoals met veel upgrades geldt ook hier voor dat je een hoger tarief moet betalen. De belangrijkste verschillen op een rijtje:

– Bij admarkt betaal je vooraf, bij de pro versie per klik.

– Bij admarkt betaal je voor een vaste periode, bij pro admarkt kun je altijd stoppen.

– Bij admarkt adverteer je zelf, iets dat je bij de pro variant kunt automatiseren.

Proberen en upgraden

Het is dus afhankelijk van je wensen waar jouw voorkeur naar uitgaat. Weet je het niet goed of wil je eerst kijken of deze manier van adverteren sowieso wel iets voor jou is, onthoud dan dat je altijd kunt upgraden van admarkt naar pro admarkt.