Een neon sign kopen is niet iets wat je zomaar doet. Je gaat namelijk rekening moeten houden met allerlei zaken aangezien je een sign wilt kopen die past bij je stijl, je wensen, je situatie en je budget. Lees de tekst hieronder goed door als je een neon sign wilt aanschaffen wilt weten wat hier allemaal bij komt kijken.

 

Waarom moet je een neon sign kopen?

Er zijn verschillende redenen waarom je een neon sign moet kopen. Ga je een neon sign kopen, dan zijn dit de meest voorkomende redenen:

  • Je moet een neon sign kopen omdat je kunt kiezen uit een ruim aanbod aan soorten kleuren en kleurencombinaties. Ook als het om de vorm en de afmeting gaat heb je zelf in handen wat het gewenste eindresultaat is.
  • Met een neon sign kan je een onderscheidende sfeer creëren waardoor je een professionele uitstraling krijgt. Hierdoor kan je klanten en bezoekers eerder aantrekken.
  • Een neon sign is tijdens daglicht goed te zien, maar ook ’s nachts kan je neon verlichting van veraf duidelijk zien. Je kunt de neon sign overigens aan zowel de binnenkant als de buitenkant van je pand plaatsen.
  • Je kunt je pand op een energiezuinige, betrouwbare, onderhoudsvriendelijke en duurzame manier verlichten.
  • De levensduur van een neon sign is lang bij topkwaliteit.
  • Het licht van neon verlichting is warm en uitnodigend.
  • Het gaat om een milieuvriendelijke soort verlichting.

 

Kies de gewenste kleur

Wil iemand een neon sign kopen, dan zijn er oneindige mogelijkheden als het om de kleur gaat. Je kunt namelijk uit een breed kleurenspectrum kiezen en elke gewenste kleur of kleurencombinatie selecteren voor een uniek effect. Kies voor een eye catcher die al van ver opvalt, maar je kunt ook een simpele en discrete neon verlichting vinden op de markt.

 

Bepaal de vorm en de afmeting

Wil je een neon sign kopen, ga dan na wat de gewenste vorm van de sign moet zijn. Je kunt hierbij kiezen uit afbeeldingen, logo’s, letters en dergelijke, maar het is zelfs mogelijk om andere vormen te produceren. Hierbij laat je neon verlichting op maat produceren waardoor je kiest voor verlichting die precies bij je eigen stijl en interieur past. Ook de afmeting van de verlichting moet je gaan bepalen. Check wat de ideale dikte van de glas diameter moet zijn zodat je zeker weet dat

 

Let op de prijs versus de kwaliteit

Ga je een neon sign kopen, dan vooral ook op de prijs-kwaliteitsverhouding. Het is namelijk belangrijk dat de neon sign jarenlang meegaat, aangezien goede neon signs niet bepaald goedkoop zijn. Hoe beter de kwaliteit van de signs, des te beter ze tegen de verschillende weersinvloeden zoals regen, wind, zon, kou, hagel en dergelijke bestand zijn. Kies je voor kwalitatief goede neon signs, dan kan je uitgaan dat de kosten hoger liggen dan bij neon signs van minder goed kwaliteit. Neon signs die van slechte kwaliteit zijn ga je sneller en vaker moeten vervangen of repareren waardoor je uiteindelijk meer geld kwijt bent.