Heeft u een eigen bedrijf? Dan loont het de moeite om brandstempels en/of gepersonaliseerde stempels aan te schaffen. Ze komen namelijk in verschillende situaties goed van pas. Denk maar eens aan het bestempelen van brieven of verpakkingen om ze een professionele uitstraling te geven of het brandmerken van houten producten om ze er authentiek te laten uitzien. Stempels zijn voor elke professional gegarandeerd een handige tool en dus het ontdekken waard!

Brandstempel: laat een unieke afdruk achter op uw producten

Brandstempels zijn stempels die een brandmerk achterlaten op verschillende materialen. Ze komen bijvoorbeeld goed van pas als u een horecabedrijf heeft en u vlees of broodjes op een originele manier wilt markeren. U kunt er uw bedrijfsnaam, -logo of zelfs een tekst naar voorkeur op brandmerken.

Een brand stempel kan daarnaast gebruikt worden voor het brandmerken van andere materialen, zoals hout, leer, kurk en kunststof. Het is vooral een goede optie als u uw producten een authentieke uitstraling wilt geven en er zo voor wilt zorgen dat uw omzet stijgt. Gebrandmerkte goederen ogen namelijk mooier en meer professioneel, waardoor ze beter verkopen. Een brandmerkstempel is dus een uitstekende investering!

Stempels kopen op maat

Ook gepersonaliseerde stempels kopen, is een slimme zet indien u een eigen zaak heeft. U kunt bijvoorbeeld een stempel laten maken met uw bedrijfsgegevens of het logo van uw bedrijf en daarmee uw brieven en/of kartonnen verpakkingen bestempelen. Op die manier ogen uw producten heel wat professioneler wanneer u ze verzendt. Daarnaast kunt u textiel, kunststof en nog veel meer materialen bestempelen. Er zijn diverse soorten stempels waaruit u kunt kiezen. De beste keuze voor u hangt af van waarvoor u de stempel wilt gebruiken.

Bestempel verschillende materialen met een handstempel

De ouderwetse handstempels zijn nog steeds één van de populairste soorten. Dat is geen wonder, want ze zijn eenvoudig in gebruik en goedkoop. Daarnaast zijn ze ideaal voor het bestempelen van diverse materialen. Wilt u ook handstempels kopen voor uw bedrijf? Houd er dan rekening mee dat u voor dit soort stempel een apart stempelkussen nodig heeft. Deze bestaan in diverse kleuren en formaten. Het is vooral belangrijk dat u erop let dat uw stempel in het stempelkussen past. Daarnaast dient u de juiste inkt te kiezen voor het materiaal dat u wilt bestempelen.

Maak het uzelf eenvoudig met een zelfinktende stempel

Een alternatief op de handstempel is de zelfinktende stempel. Het grote verschil met een handstempel is dat het enkel gebruikt kan worden voor (brief)papier. Als u dus van plan bent om te stempelen op karton, voedselverpakkingen, kunststof, of andere materialen, is het niet de beste keuze. Zelfinktende stempels maken namelijk alleen gebruik van inkt op waterbasis. Als u echter enkel briefpapier wilt bestempelen, is een zelfinktende stempel wel de beste keuze, omdat het de snelste optie is en erg eenvoudig is in gebruik. Om die reden worden ze vaak gebruikt in kantoren.